Verho­mallit

Laskos­verho

Laskosverho on suosittu verhomalli, joka sopii mm. keittiöön, työhuoneeseen, kodinhoito­huoneeseen tai lasten­huoneeseen. Laskosverho voidaan toteuttaa monen­laisesta kankaasta; printti­kuosista, pimennys­kankaasta tai klassisesta pellavasta.

Wave-verho

Suora sivuverho wave-nauhalla, verhon yläreunaan ommeltu wave-nauha poimuttaa verhon ryhdik­käästi isoille poimuille. Kiinnitys katto-tai seinäkiskoon. Wave-nauha soveltuu hyvin aivan ohuisiinkin kankaisiin ja tupla­leveistä ”roomhigh” kankaista voidaan tehdä leveitä verhoja, joilla peität isomman seinäpinnan tai esim. parvekkeen oven.

Purje­rengas­verho

Purjerenkailla verho asettuu tankoon ryhdikkäästi isoille poimuille. Renkaita on aina parillinen määrä, jolloin verhon reunat kääntyvät nätisti taaksepäin. Purjerengas­verho voidaan toteuttaa monenlaisista kankaista; esim. ohuesta pellavasta, printti­kuosista, sametista tai pimennys­kankaasta. Vakio­toimituksessa purjerenkaat ovat mattahopean väriset, erikois­tilauksena renkaita saatavana myös musta, valkoinen ja antiikki­messinki.

Tilaus sähköpostilla.

Verho tausta­lenkki­nauhalla

Taustalenkki­nauha on läpinäkyvä verhonauha, jossa on lenkit verhotankoa varten. Tanko jää verhon taakse piiloon ja verho asettuu poimuille. Lopputulos on rennompi kuin purje­renkailla. Tämä kiinnitystapa soveltuu parhaiten hyvin laskeutuville kankaille kuten pellava, sametti ja useimmat printti­kankaat. Emme suosittele pimennys­verhoiksi, koska nauha ei kulje tangossa hyvin, vaan verhot on tarkoitettu "koriste­verhoiksi" eikä liikuteltaviksi.

Toteutetaanko sinunkin sisustus­unelmat?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitelman arvio­käynti tai poikkea liik­keessämme tutustumassa palveluihimme.

Ota yhteyttä »

040 825 9558 Työnjohtajankatu 2 F 6, 20320 Turku