Kaikkea kodin­sisustuksen!

Sisustustoimisto Rooma on täyden palvelun suunnittelu­toimisto ja monipuolinen sisustus­liike. Tilaus­tuotteistamme löytyy kattava valikoima kankaita, tapetteja, mattoja, valaisimia, huonekaluja ja sisustus­tuotteita. Kangasmalleja liik­keessämme on esillä satoja erilaisia, myös tapetti­kirjoja ja mattomalleja löytyy hypisteltäväksi. Kaikkien tuotetoimittajien valikoimaa voimme tilata, joten vaihtoehtoja löytyy ! Alla olevista kuvista löytyy linkit tuotemerkien sivuille. Hinta­tiedustelut ja tilaukset sähkö­postilla susanna@sisustustoimistorooma.fi

Olemme myös Frenchic Paint® -maalien virallinen jälleen­myyjä Turussa. Frenchic on Suomessa ja maailmalla suuren suosion saavuttanut kalkkimaalisarja; myrkytön, muoviton ja ekologinen. Sarjan suosio selittyy helppo­käyttöisyydellä. Maalipinta on yhdellä tuotteella valmis ilman vahaamista, maalaaminen on helppoa ja näillä voi maalata lähes mitä tahansa.

Tule tutustumaan Frenchic-tuotteisiin liikkeeseemme ja liity myös Frenchic Paint Finland facebook-ryhmään, josta löydät paljon vinkkejä erilaisiin maalausprojekteihin.
Liikkeestämme löydät kaikki sarjan tuotteet ja saat maalausneuvot kaupanpäälle. Pyrimme pitämään kaikkia sarjan tuotteita ja värejä varastossa pieniä määriä, täydennys­tilauksia tehdään viikottain. Jos tarvitset isomman määrän tiettyä maalia, varmista saatavuus ennakko­tilauksella.

Frenchic-kalkkimaalit

Frenchic Paint kalkkimaalit ovat saaneet hurjan suosion myös meillä Suomessa. Kalusteiden uudistaminen ja tuunaaminen on suosittu harrastus, johon jää koukkuun. Eikä ihme, sillä Frenchic-tuotteet ovat helppo­käyttöisiä ja niillä onnistuu ilman aiempaa maalaus­kokemustakin.

Olemme virallinen Frenchic jälleenmyyjä Turussa ja Kaikki Frenchic-sarjan tuotteet löytyy hyllystä liikkeestämme, isommat määrät tilauksesta muutaman päivän toimitusajalla.

www.frenchicpaint.fi

Pagunette

Tanskalainen kangasmerkki, jolla iso mallisto laadukkaita verho-ja sisustus­kankaita. Pagunette-kangas­henkareita on myy­mälässämme kattava valikoima. Henkareita saa koti­sovitukseen ja kankaita voi tilata myös metreittäin ilman ompelupalvelua.

www.pagunette.fi

Amelia-keittiöt

Amelia Retro-keittiö. Aito 50-luvun keittiö nykyajan mukavuuksilla.

50-lukua henkivän Retro-keittiön tyylin tekevät huullettu­reunainen sileä Folk-ovi, näkyviin jäävä kaapin runko ja saranat, lankavetimet, vanerireunainen taso, teräksinen tiskipöytä.. Retro-malli on nappivalinta rintamamie­staloon tai 50-60-luvun kerrostalo­asuntoon. Vaihtoehtona huulletulle Folk-ovelle on runkoon upotettu sileä ovi. Kun runko ja ovi ovat eri väriset, taipuu tämäkin malli retro-tyyliin.
Sävy- ja materiaalivalinnoilla sekä yksityis­kohdilla keittiön tyylin saa muokattua oman näköiseksi, haetaan sitten leikkisää ja värikästä retrohenkeä tai hillitympää funkistyyliä kaupunki­asuntoon.

Myös Retro-keittiöt valmistetaan Suomessa Amelia-keittiö­tehtaalla. Tule tutustumaan keittiömallistoon myymäläämme tai varaa maksuton mittauskäynti kohteeseen. Classic-ja Retro-keittiön tilaajalle keittiö­suunnitelma on maksuton.

www.ameliakeittiot.fi

Camengo

Camengo on ranskalainen kangas­merkki, jolla on monipuolinen mallisto laadukkaita verho-ja sisustus­kankaita. Joitakin mallistoja ja malli­kirjoja löytyy myymäläs­tämme, kaikkia kankaita voidaan tilata ja kirjoja voi tietenkin lainata myös koti­sovitukseen. Uutena tuotteena Camengolla on ylelliset valmis­tyynyt, joita liikkeestämme myös löytyy vaihteleva valikoima.

www.camengo.com

Grand Design

Grand Design on Ruotsalainen tekstiilimerkki, jolta löytyy ylellisen pehmeät pussi­lakanasetit sekä kivan rennot päivä­peitteet. Myymälässämme on pieni valikoima Grand Design päivä­peittoja "heti mukaan" ja nopealla toimitusajalla tilattavissa koko tuotevalikoima.

www.grandsweden.com

Midbec

Ruotsalaisen Midbecin tapetti­mallistoista meiltä löytyy useita kokoelma­kirjoja, joita saa lainata kotisovitukseen. Midbecin tapetit sopii erityisen hyvin vanhojen puutalojen tyyliin; kuoseissa löytyy kukkia, ruutuja, raitoja ja meheviä väri­yhdistelmiä.

Tapetit ovat tilaustuotteita, toimitusaika noin 1-2 vko.

www.midbectapeter.se

Matot

Matto on tärkeä osa tekstiili­sisustusta ja valikoimistamme löytyy laaja mallisto mattomalleja mm. em.toimittajilta. Tilattavista matoista löytyy mallipalat liikkeestämme ja niitä saa lainata koti­sovitukseen. Jos mielessä on tietynlainen tai tietyn värinen matto, autamme mielel­lään juuri sen oikean maton etsimisessä. Mattotukkujen valikoima on tosi laaja, joten usein sopiva matto löytyy pienen "metsästyksen" jälkeen :)

www.matto.fi

Sits

Sits valmistaa laaduk­kaita ja kohtuu­hintaisia sohvia ja nojatuoleja. Liikkeestämme löytyy mallikaluste Impulse-sohvasta ja Karin-nojatuoli sekä Sitsin kangas­mallisto. Sohvat ja nojatuolit tehdään tilauksesta asiakkaan valitsemalla kankaalla ja kokoonpanolla.

www.sits.eu

Lauritzons

Lauritzon on tunnettu laadukkaista verhoilu­kankaistaan. Meiltä löytyy Lauritzonin kangas­malleista erityisesti kuviollisia verhoilu­kankaita, jotka sopivat kivasti esim. tyynyihin ja pieniin verhoilu­töihin, kuten raheihin ja nojatuoleihin. Lauritzonilla on myös laadukkaita verho­kankaita joista löytyy myös mallit myymälästämme.

www.lauritzon.fi

Louis De Poortere

Belgialainen matto­tehdas, jonka valikoimasta löytyy monenlaisia mattoja kotiin ja julkitiloihin. Liikkeestämme löytyy Rug Collection-mallipalat. Louis de Poorteren mallistoissa on runsaasti kokoja, kuoseja ja tyylejä erilaisiin sisustuksiin.

Mattoja voi tilata yksittäin, toimitusaika n.2-5vko.

www.louisdepoortere.be

Mr Plant

Mr Plantin silkkikasvit hämmästyttävät aitoudellaan! Valtavasta valikoimista löytyy viherkasveja, kukkia ja oksia joka lähtöön. Keinokasvit tuo vihreyttä kotiin samalla tavalla kuin aidotkin ja silkkikasvi on aitoa järkevämpi valinta vaikka kylppäriin, portaikkoon tai mihin vain minne ei päivän­valo yllä. Aitoja ja keinokasveja voi hyvin käyttää myös rinnakkain. Mr Plantin valikoimasta meidän liikkeestä löytyy isoja viherkasveja sekä kausittain vaihtuvia koristeoksia ym. pienempiä kasveja. Isoja kasveja saa tilattua ihan yksittäinkin, pienemmissä kasveissa tilauserä on 4-6kpl.

www.mrplant.se

Svanefors

Ruotsalainen merkki, jolla paljon erilaisia sisustus­tuotteita. Svaneforsilta meillä on liikkeessä ihanat pesuaineet, muut tuotteet tilattavissa.

www.svanefors.se

Fondaco

Ruotsalainen merkki, paljon erilaisia sisustus­tekstiilejä. Liikkeestämme löytyy vaihtuva mallisto Fondacon tyynyjä, torkkupeittoja ym. valmiita tekstiilejä.

www.fondaco.se

Toteutetaanko sinunkin sisustus­unelmat?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitelman arvio­käynti tai poikkea liik­keessämme tutustumassa palveluihimme.

Ota yhteyttä »

040 825 9558 Betaniankatu 3D / LH, 20810 Turku