Kaikkea kodin­sisustuksen!

Sisustustoimisto Rooma on täyden palvelun suunnittelu­toimisto. Suunnittelupalveluiden lisäksi saat tilattua meiltä tapetteja, valaisimia ja kaikki kodin tekstiilit mittatilauksena. Tilaus­tuotteistamme löytyy kattava valikoima kankaita, tapetteja, mattoja, valaisimia ja sisustustuotteita. Kangasmalleja liik­keessämme on esillä satoja erilaisia, myös tapetti­kirjoja ja mattomalleja löytyy hypisteltäväksi. Kaikkien tuotetoimittajien valikoimaa voimme tilata, joten vaihtoehtoja löytyy ! Alla olevista kuvista löytyy linkit tuotemerkien sivuille.
Hinta­tiedustelut ja tilaukset sähkö­postilla susanna@sisustustoimistorooma.fi

 

Pagunette

Pagunette on tanskalainen kangasmerkki, jolla on iso mallisto laadukkaita verho-ja sisustus­kankaita. Pagunette on tärkein kangastoimittajamme ja hyvin edustettuna liikkeessämme. Kangasmalli-henkareita voit tulla katsomaan liikkeeseemme ja niitä saa myös koti­sovitukseen. Kankaita voi tilata myös metreittäin ilman ompelupalvelua jos ompelet itse.

www.pagunette.fi

Lauritzons

Lauritzon on tunnettu laadukkaista verhoilu­kankaistaan. Meiltä löytyy Lauritzonin kangas­malleista erityisesti kuviollisia verhoilu­kankaita, jotka sopivat kivasti esim. tyynyihin ja pieniin verhoilu­töihin, kuten raheihin ja nojatuoleihin. Lauritzonilla on myös laadukkaita verho­kankaita joista löytyy myös mallit myymälästämme.

www.lauritzon.fi

Fondaco

Ruotsalaiselta Fondacolta löytyy runsas, kausittain vaihtuva valikoima kivan hintaisia kodintekstiileitä. Valmiita sisustustyynyjä, torkkupeittoja ja päiväpeittoja voidaan tilata projekteihin pieniä eriä tai yksittäisiäkin tuotteita. 

www.fondaco.se

Louis De Poortere

Belgialainen matto­tehdas, jonka valikoimasta löytyy monenlaisia mattoja kotiin ja julkitiloihin. Liikkeestämme löytyy Rug Collection-mallipalat. Louis de Poorteren mallistoissa on runsaasti kokoja, kuoseja ja tyylejä erilaisiin sisustuksiin.

Mattoja voi tilata yksittäin, toimitusaika n.2-5vko.

www.louisdepoortere.be

Grand Design

Grand Design on Ruotsalainen tekstiilimerkki, jolta löytyy ylellisen pehmeät pussi­lakanasetit sekä kivan rennot päivä­peitteet sekä kylpyhuonetekstiilit. Kaikki tuotteet tilattavissa yksittäin nopealla toimitusajalla.

www.grandsweden.com

Tapetit

Pieni mutta persoonallinen tapettivalikoimamme on valittu useiden tapettitoimittajien valikoimista. Tapettikirjoja löytyy mm. merkeiltä Eijjfinger, Midbec, Esta, Design ID, Oregon ja Rebelwalls. Koko valikoima tilattavissa mm. Studio Decorilta. 

Studiodecor

Matot

Matto on tärkeä osa tekstiili­sisustusta ja valikoimistamme löytyy laaja mallisto mattomalleja mm. em.toimittajilta. Tilattavista matoista löytyy mallipalat liikkeestämme ja niitä saa lainata koti­sovitukseen. Jos mielessä on tietynlainen tai tietyn värinen matto, autamme mielel­lään juuri sen oikean maton etsimisessä. Mattotukkujen valikoima on tosi laaja, joten usein sopiva matto löytyy pienen "metsästyksen" jälkeen :)

www.matto.fi

Camengo

Camengo on ranskalainen kangas­merkki, jolla on monipuolinen mallisto laadukkaita verho-ja sisustus­kankaita. Joitakin mallistoja ja malli­kirjoja löytyy myymäläs­tämme, kaikkia kankaita voidaan tilata ja kirjoja voi tietenkin lainata myös koti­sovitukseen. Uutena tuotteena Camengolla on ylelliset valmis­tyynyt, joita voi tilata yksittäin ilman minimimäärää.

www.camengo.com

Mr Plant

Mr Plantin silkkikasvit hämmästyttävät aitoudellaan! Valtavasta valikoimista löytyy viherkasveja, kukkia ja oksia joka lähtöön. Keinokasvit tuo vihreyttä tilaan samalla tavalla kuin aidotkin ja silkkikasvi on aitoa helpompi valinta esim. toimistoon, kylppäriin, portaikkoon tai mihin vain minne ei päivän­valo yllä. Aitoja ja keinokasveja voi hyvin käyttää myös rinnakkain. Isoja viherkasveja saa tilattua yksittäin, pienemmissä kasveissa tilauserä on 4-6kpl. Toimitusaika 2-3vko.

www.mrplant.se

Svanefors

Ruotsalainen merkki, jolla paljon erilaisia sisustus­tuotteita ja tekstiilejä. Svaneforsilta löytyy ihana valikoima sisustustyynyjä, päiväpeittoja ym. valmistekstiilejä, joita voidaan tilata projekteihin.

www.svanefors.se

Amelia retrokeittiöt

Toteutamme Amelia-keittiö Oy:n kanssa yhteistyössä retrokeittiöitä vanhoihin taloihin /asuntoihin, joihin halutaan vanhan tyylinen uusi keittiö. 50-lukua henkivän Retro-keittiön tyylin tekevät huullettu­reunainen ovi, näkyviin jäävä kaapin runko ja saranat, lankavetimet, vanerireunainen taso, teräksinen tiskipöytä.. Retro-malli on nappivalinta rintamamie­staloon tai 50-60-luvun kerrostalo­asuntoon. Retro-keittiö on mitoituksiltaan nykyaikainen, mutta hyvin räätälöitävissä tarpeen mukaan myös vanhojen kaappien pariksi. Rungot ja ovet tehdään mittatilauksena mdf-levystä, ovien sävy on valittavissa Symphony tai NCS kartasta. Tasovaihtoehtoja ja vetimiä löytyy monenlaisia, joten Retro-malli muuntautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaiseksi. 

Keittiön suunnitteluun kuuluu mittauskäynti kohteessa, keittiösuunnitelma ja kuvat sekä tarjous Amelia keittiöltä. Suunnitelman hinta Turun alueella 250€, joka hyvitetään keittiötilauksen hinnasta. Amelian Retro-keittiöön voit tilata meiltä myös asennuksen. 

www.ameliakeittiot.fi

Perinnetapetit

Tapettitehdas Pihlgren & Ritolan perinteiset paperitapetit sopivat erityisesti vanhoihin taloihin, joihin halutaan hengittävä seinärakenne. Perinteiset kuosit käyvät toki tavalliseen levyseinäänkin, kun toiveena on perinteinen ulkonäkö tai "vanha henki". Toimistoltamme löytyy mallikirjat tapettitehtaan tapettimalleista ja mallikirjoja saa lainata kotisovitukseen. Tapetti-ja liisteritilauksen voit tehdä meiltä, tarvittaessa etsimme myös perinnetapettien asennukseen perehtyneen tapetoitsijan. 

Tapettitehdas.fi

Toteutetaanko sinunkin sisustus­unelmat?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitelman arvio­käynti tai poikkea liik­keessämme tutustumassa palveluihimme.

Ota yhteyttä »

040 825 9558 Työnjohtajankatu 2 F 6, 20320 Turku