Mittatilauksena elämän kestävä koti

Ota yhteyttä »

Sisustus­toimisto Rooma on sisustus­liike ja suunnittelu­toimisto Turussa

Elämän­makuisia sisustus­ratkaisuja jo vuodesta 2007. Olemme erikoistuneet kotien ja vapaa-ajankohteiden sisustus­suunnitteluun ja toteutamme asumisen unelmia asiakasta kuunnellen. Teemme pienet ja isommat suunnittelu­projektit innolla ja ammattitaidolla, autamme myös toteutuksessa. Toimialueemme on Turku ja ympäristö­kunnat.

Sisustustoimisto Rooma on myös pehmeän sisustuksen erikoisliike, josta löydät laajan valikoiman sisustus- ja verhokankaita, ompelupalvelun sekä verhojen suunnittelu- ja asennus­palvelut. Toteutamme verhoja ja muita mittatilaustekstiilejä koti- ja yritysasiakkaille vankalla ammattitaidolla. Varaa mittaus-ja suunnittelukäynti kotiisi/ yrityksen tiloihin tai toimistollemme 040 8259558/ Susanna.

Rooman viihtyisä toimisto & showroom sijaitsee Turun Martissa os. Betaniankatu 3D 
Palvelemme ajanvarauksella arkisin 10-20 välillä. 

Sisustus­suunnittelu

Suunnittelu­palvelut kotiin, mökille ja yritysten tiloihin. Remontti- ja uudiskohteet, kokonais­suunnitelmat sekä pienemmät sisustus­projektit asiakkaan tarpeiden mukaan.

Verhopalvelut

Verhopalvelut kotiin ja yrityksille; Suunnittelu, ompelu ja asennus yhdellä sopi­muksella. Kankaiden lisäksi saat meiltä kaikki verho­tarvikkeet, kiinnitys­ratkaisut ja asennus­palvelut.

Tuotteet

Myymälästämme löytyy todella laaja tilaus­mallisto kankaita, tapetteja, mattoja ja muita sisustus­tuotteita alan huippu­merkeiltä. Lisäksi pieni vaihtuva valikoima valmiita kodin­tekstiilejä.

Tarina

Sisustus­ompelijasta remontti­koordi­naattoriksi. Mistä kaikki alkoi ja mikä ihmeen Rooma? Kurkista kulisseihin ja tutustu yritykseen tästä.

Kaikkea kodin sisustukseen

Tutustu valikoimaamme »

Ajankohtaista

Sisustustoimisto Rooma on muuttanut Länsikeskuksesta uusiin tiloihin Betaniankatu 3:een. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Martin kaupunginosassa 50-luvun kerrostalon kivijalassa. Meille pääsee helposti kävellen, pyörällä tai julkisilla. Martinkadulta portaat johtaa suoraan ylös toimiston ovelle, Betaniankadulta tullessa Rooman ovi on kerrostalon takana katutasossa.

Palvelemme joustavasti ajanvarauksella arkisin 10-20 välillä. Varaa kotikäynti tai tapaamisaika liikkeeseemme soittamalla, viestillä tai sähköpostilla; susanna@sisustustoimistorooma.fi  040 8259558/ Susanna

 

Seuraa somessa

Toteutetaanko sinunkin sisustus­unelmat?

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitelman arvio­käynti tai poikkea liik­keessämme tutustumassa palveluihimme.

Ota yhteyttä »

040 825 9558 Betaniankatu 3D / LH, 20810 Turku